Den gifta kvinnan

1

Ensam och kåt? Leta inte längre, hitta en sexträff här.


Vår första träff skedde med hennes man närvarande. Vi hade fått kontakt via en sexsida där de sökte en extra man för att göra dem sällskap i sängkammaren. Jag befann mig på semester i deras stad och nappade på erbjudandet. Vi sågs på en öl innan vi begav oss hem till dem. När den inledande nervositeten försvann öppnades dörrar av njutning för oss alla.

Kvinnan var äldre än mina 27 år, men ack så vacker. Brunt långt hår, ögon som man drunknade i en och en smal underbar kropp med en mycket smisk vänlig rumpa. När jag senare på kvällen lämnade henne, med en butplugg i och nersprutad av min sperma, för att bege mig tillbaka till mitt hotell var jag mer än nöjd. Jag somnade med bilden av hennes nakna kropp på min näthinna.

Tanken var att detta skulle bli en engångsföreteelse, vi bodde långt ifrån varandra och jag var bara inbjuden som en dildo på ben. Men vår kontakt fortsatte, mest hon och jag men även med hennes man. Efter ett halvår av sporadiskt skrivande beslutade vi oss för en träff igen. De tog in på ett hotell i min hemstad och vi träffades återigen ute för en öl först. När jag kom till restaurangen vi bestämt satt de redan i baren. Återigen slogs jag av hur vacker hon var. Denna gång hade hon en svart klänning och stövlar, och som överenskommet spets under. Jag slog mig ner vid dem och det dröjde inte länge innan vi var på väg till deras hotellrum.

Denna gång vart om möjligt till och med bättre. Den kemin vi hade var fantastisk. Det märktes tydligt att hennes man kände sig utanför och efter ett tag lämnade han oss ensam. Det vart en paus i sexet och vi låg bara i varandras armar. Jag tittade in i hennes ögon och vi kände båda där att det här var mer än sex, det fanns en koppling mellan oss. Vi visste dock båda att detta var en omöjlig koppling. Hon var gift och hade barn, detta kunde inte hända.

Hennes man kom återigen in i rummet och irritationen lyste om honom. Han tog tag i henne, hon hade redan bojor på sig, och hängde upp henne med händerna i en krok i taket.

“Gör vad du vill med henne, men se till att det gör ont” sa han och gav mig den medtagna ridpiskan. Då allt det sex vi haft hade bdsm inslag så visste jag att hon klarade det, och dessutom njöt av det. Och det gjorde även jag. Där hängde hon i stay-ups och bh och var helt utelämnad till mig. Håret hängde över hennes ansikte men jag lyckades fånga henne ögon så vi hade ögonkontakt när det första slaget landade på hennes skinkor. Hon kved högt till o genast framträdde ett rött sträck över hennes stjärt. Jag lät piskan vina och tre streck till framträdde snabbt på hennes stjärt. Jag såg en stilla tår leta sig nerför hennes kind men när min hand sedan letade sig in mellan hennes röda skinkor kunde jag känna att hon njutit. Hennes fitta var sjöblöt och jag förde in två fingrar i henne. Hennes kropp ryste till och ett utdraget stön hördes från hennes läppar. Jag pullade henne långsamt innan jag drog ur mina fingrar ur henne och förde dom till henne mun.

“Smaka älskling, smaka på dina egna fittsafter” Viskade jag medan jag lät mitt ollon smeka hennes fitta.

“mmmm, snälla kom in i mig, jag vill ha dig i mig!”

Med en stöt tryckte jag in hela min kuk i hennes väntande fitta och rummet fylldes av våra blandade stön.

 

När jag någon timme senare spatserade hem hem genom de mörka gatorna visste jag att det sista ordet inte var sagt, hon och jag var inte klara med varandra.

Vår kontakt fortsatte, nu helt utan hennes mans vetskap. Hon hade dåligt samvete över detta men vi kunde inte hålla oss ifrån varandra. Det gick bara inte, vi var i helt olika stadier av livet men ändå drogs vi så till varandra.

Efter ett tag fick vi äntligen möjligheten att ses, bara hon och jag. Hon skulle på några möten i en stad nära min så den dagen hon skulle vara där passade jag på att boka ett hotellrum på samma hotell som hon skulle bo på. Vi beslutade att vi skulle äta middag ihop för att sedan spendera natten tillsammans. Jag packade en väska och begav mig till hotellet. Checkade in och gick upp till mitt rum för att fräscha till mig. Drog på mig en marinblå kostym och vit skjort innan för att sedan gå ner till baren och beställa en drink.

När jag suttit där ett tag så såg jag henne komma in, slående vacker. Hon hade en tight svart klänning med bara axlar och knähöga stövlar med klack till. När hon såg mig sprack hon upp i ett leende och gick fram till mig. Vi möttes i en passionerad kyss där och jag drog henne hårt intill mig. Lät min hand smeka utsidan av hennes lår precis till där klänningen började och sen vidare en bit uppåt. Ett litet stön undslapp hennes läppar när min hand kupade sig runt hennes perfekta skinka. Jag log mot henne och blinkade innan jag tog hennes hand och förde henne till vårt bord.

Vi slog oss ner och beställde en flaska vin och en förrätt. Konversationen flöt på och vi skrattade och njöt tillsammans. De som såg oss måste trott att vi var ett nyförälskat par.

Inför varmrätten ville jag dock att hon skulle göra ett uppdrag åt mig.

“Gå in på toa och ta av dig dina trosor, jag vill att du sitter resten av middagen med fittan bar. När du kommer ut från toan ska dina trosor vara synliga i din hand när du går tillbaka till bordet.”

En röd färg stiger i henne ansikte, jag ser hur hon skäms men ändå blir så tänd av det.

Och hon vet bättre än att säga emot mig. Hon reser sig sakta medan hon tittar mig i ögonen innan hon vänder sig för att gå till toaletten. Jag följer hennes gång medan jag sitter kvar och smuttar på vinet. Efter ett tag öppnas dörren till toaletten och ut skrider hon. Hon ser sig nervöst omkring innan hon börjar gå mot vårt bord. I hennes hand hänger ett par svarta spetsstring och jag är mycket nöjd med hennes uppförande. Då hon går förbi ett bord med fyra affärsmän ser jag hur ena mannen påkallar sin kamraters uppmärksamhet och pekar på hennes hand. De bryter alla upp i riktiga varggrin och när hon ser detta rodnar hon klädsamt.

Hon sätter sig ner och räcker fram sina trosor över bordet. Jag låter dem ligga framme synligt i en liten stund när servitrisen kommer och fyller på vårt vin, bara så hon ska se.

Ett leende sprider sig över hennes läppar och när hon får ögonkontakt med mig blinkar hon till i samförstånd. Jag tar trosan och stoppar ner den i min ficka lagom till att varmrätten serveras. Vi fortsätter att njuta av varandras sällskap och detta känns som något jag skulle kunna bli van med, ett liv med henne.

Inför desserten kommer ytterligare ett uppdrag. Jag ger henne en lite ask jag haft i fickan och säger åt henne att gå in på toaletten igen. Hon tittar frågande på mig men gör som jag säger. När hon förbi affärsmännen på väg till toaletten är deras blickar klistrade vid henne. Precis när hon går förbi drar hon upp sin klänning precis tillräckligt mycket för att de ska se att hon inte har något under, annat än stay-ups.

I den ask jag givit henne ligger en av min favorit attiraljer, en butplug. Denna är ganska liten med en rosa diamant längst ut. När hon kommer ut igen ger hon tillbaka asken, och jag känner att den är tom. Hon ler och säger

“Den är på plats, och det är så skönt”.

Hon sitter nu utan trosor och med pluggen i när vi nästan slänger i oss vår dessert. Jag betalar snabbt och vi beger oss mot hissarna. När vi kliver in i hissen ser jag affärsmännen gå förbi så jag passar snabbt på att dra upp hennes klänning över hennes rumpa och ser att en av männen tittar in i hissen. Särar på hennes skinkor så han ser diamanten sticka ut och när hissdörrarna stängs sprids ett leende över hans ansikte.

Väl i hissen kan vi inte hålla händerna ifrån varandra. Jag trycker upp henne mot väggen och min hand söker sig in mellan hennes ben. Jag känner hennes lena våta fitta medan hennes hand söker sig till min blodfyllda kuk. Hon smeker mig utanpå mina byxor medan min hand söker sig bak och känner att hennes diamant är ordentligt intryckt. Vi når vår våning och kysser oss längs korridoren ner till mitt rum. Jag fumlar upp nyckeln till dörren och väl inne kastar jag av mig min kavaj. Hon knäpper upp min skjorta så jag står med bar överkropp innan hon sjunker ner på knä framför mig. Hon knäppte upp mina byxor släppte ut min väntande lem. Hon tittade mig i ögonen medan hon lät sina läppar omsluta min bultande lem. Jag kan inte annat än att släppa ut ett stön när hon börjar bearbeta min kuk med händer och läppar. Hon masserar min pung med sin hand när jag lägger en hand i hennes nacke och trycker min kuk djupare ner i hennes hals. Hon kvider och hulkar när min kuk trycks mot hennes svalg. Jag älskar att se hennes ögon tåras och saliven rinna när min kuk fyller hennes hals. Jag håller emot en liten stund innan jag släpper och låter henne dra efter andan. Saliven rinner och hon hostar innan jag bestämt trycker in min kuk igen. Jag fortsätter på detta sätt en stund innan jag känner att jag vill ha mer, jag vill vara i henne.

Jag drar upp henne o kysser henne medan jag för henne bakåt mot sängen. Jag lägger henne på rygg med benen på mina axlar och låter mitt ollon smeka hennes våta, hungrande fitta.

“Snälla gör det, knulla mig nu!! jag vill ha dig i mig!!”

Jag fortsätter retsamt att smeka min kuk längs med hennes springa innan jag hårt trycker trycker mig in i henne.

“Åhhhh herregud jaaa!!”

Hennes ord fyllde rummet medan jag med bestämda tag började stöta mig i henne. Känslan av hennes underbara våta fitta runt min kuk var fantastisk. Hennes ben låg på mina axlar och min hand sökte sig till hennes hals. Mina fingrar slöt sig runt hennes vackra hals och mina ögon förlorade sig i hennes. Jag tryckte till med min hand och såg hur hennes pupiller vidgades när hennes första orgasm sköljde över henne. Hela hennes kropp skakade och ett gurglande stön undslapp hennes läppar orgasmen bet tag i hennes kropp.

Jag vände henne om och ställde henne på alla fyra. Diamanten lyste vackert i hennes anal och jag lät min handflata hårt landa på henne skinka. Två slag var på varje rumpa fick den att lysa vackert rött innan jag åter lät min kuk fylla hennes väntande fitta. Med hårda bestämda tag började jag knullar henne. En hand i hennes hår och den andre bestämt på hennes höft. Ljudet av våra kroppar som slog emot varandra, våra stön av njutning och plaskandet från våra kön fyllde rummet.

“åhh, jaaa älskling kunlla mig, knulla mig hårt!!”

Hennes ord eggar på mig och jag ökar tempot ytterligare. Jag känner hur jag närmar mig klimax så jag vänder på henne och lägger henne på rygg igen.

“Jag vill fylla dig, vill fylla din våta fitta…” Lyckas jag stöna fram.

Hon lägger sin ben runt mig och vi kysser varandra medan jag med de sista hårda stötarna släpper löser en vulkan av sperma i henne. Hela hennes kropp rycker då hon får orgasm samtidigt som jag sprutar stråle efter stråle av sperma i henne.

“Åhhh herregud jaaaa… fyll mig, fyll mig!! Guuud!”

Vi skriker båda ut våra orgasmer innan vi faller ihop på sängen.

Vi ligger andfådda i varandras armar när jag tittar in i hennes underbara ögon och vi inser att vi har hela natten framför oss,

“Jag älskar dig….”

Är allt jag lyckas få fram.