Gravid gift kvinna vill knulla

Naken Gravid gift kvinnaFörsöker igen då allt för många inte kunde respektera mina önskemål.

Söker någon som vill träffa en gravid gift kvinna att utveckla en knullkompis-relation med. Optimalt vore att kunna ses 1-2 gånger i veckan. Är halvvägs genom en graviditet och min man är medveten om vad jag söker. Han kommer inte vara med men kommer få info om var jag ska och när – för min och barnets säkerhet. Söker inte att avsluta mitt äktenskap, detta är ”bara” sex. Inte intresserad av drama av något slag.

Söker någon som:
– Bor i Karlshamn, har eget ställe i Karlshamn. Bil eller hotell är inte aktuellt.
– Någon för regelbundna träffar. Inte aktuellt att se någon en gång för att uppfylla någons fantasi om att vara med en gravid.
– Max 45 år, du får gärna vara i öppet förhållande som mig själv. Är inte intresserad av att vara ”den andra kvinnan” och hamna i något kärleksbråk.
– Söker inom genren vanilj, inget som kan skada barnet eller mig.
– Vill att du ska vara respektfull, lyhörd, ha ett ordnat liv och socialt kapabel.
– Ska kunna mötas på offentlig plats för kemiträff i början. Innan dess kunna verifiera dig med bild.
– Vid penetration är kondom ett krav.

Presentera dig och vad du kan erbjuda. Uppfyller du inte kraven kan du inte kräva svar för då har du inte respekterat och tillgodosett mina önskemål i annonsen, så hur ska du kunna respektera och tillgodose mig i sängen då?

Hoppas på svar från någon vettig och likasinnad man med stort sexbehov som gillar att tillfredsställa och tillfredsställas.

Klicka här för att bli medlem gratis och svara på annonsen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *