Kategori: Kvinna söker kvinna

Kåt kvinna som vill bli min knullkompis

kvinna med sexiga bröst söker knullkompisSöker en härlig och frisinnad kvinna som vill bli min knullkompis och som vill träffas på regelbunden basis. Min man reser en del i jobbet vilket gör att jag ofta är ensam hemma. Jag vill träffa en tjej som gillar tjejsex och som även gillar att ta ett glas vin och busa till det.
Vi ses hemma hos mig och gör det skönt för varandra med tunga, händer och leksaker.

Jag vill inte ha en evighetskonversation utan vill gärna att du verifierar dig som kvinna ganska snart i vår kontakt. Har alldeles för mycket erfarenhet av män som utger sig för att vara kvinna.

Innan du svara på denna annons så ta en kik i dina underbyxor, har du snabel, två kulor och en pung besvära dig inte med att svara. Jag söker INTE en manlig älskare oavsett hur bra du slickar fitta eller presterar i övrigt.

Klicka här för att bli medlem gratis och svara på annonsen!

Kvinna söker kvinna för kravlöst umgänge

Kvinna söker kvinna för sexÄr en kvinna som levt heteroliv med alltför få stunder där jag fått känna en annan kvinnas mjuka hud mot min. Söker inget seriöst I mitt komplicerade liv utan vill njuta av livet och nuet. Gillar att vara en extra i sängen så jag får det bästa från två världar så att säga, sharing is caring som man säger och jag är lyckligt lottad att ha tillgång till en ovanligt trevlig man att leka med när andan faller på, skulle vara kul om du är öppen och villig till snälla lekar med njutningen i fokus. Erhåller den största njutningen när jag får vara ett redskap för min lekkamrats njutning.

Klicka här för att bli medlem gratis och svara på annonsen!

Han vill se mig med en annan kåt kvinna

söker en annan kåt kvinnaHej du!

Jag är en kvinna på 38 år och bor i Sundsvall. Jag söker en kvinna i ålder 30-45 som vill vara med mig och mitt kk. Han kommer att se på i första taget och kanske efter ett tag vill han vara med. Han vill se mig med en annan kåt kvinna och så klart vill jag göra han lycklig på så vis. Han är en härlig, ärlig, skön, underbar kk för mig. Väldigt lyhörd på hur jag känner och vill ha det så han kommer göra detsamma för dig med. Han är i 40 års åldern med stor sexlust.

Känner du att detta passar in på dig vad du vill ha så våga hör av dig till mig.

Klicka här för att bli medlem gratis och svara på annonsen!

Ung tjej eller mogen kvinna sökes

mogen kvinna sökes för mysig sexHej.

Jag vill träffa en ung tjej eller mogen kvinna. Du får inte vara nykterist eller ha andra onormala begränsningar. Jag ser framför mig att vi ses hemma eller ute på en drink. Inget är bestämt på förväg, det är kemin som avgör.
Du som svarar är kåt och letar efter rätt person som jag. Ej dejter eller förhållande. Är du en ung tjej så får du mer än gärna vara blyg och oerfaren. Är du äldre så vet du exakt vad du vill ha.

Kram

Klicka här för att bli medlem gratis och svara på annonsen!

Kåt kvinna sökes till undergiven tjej

naken kåt undergiven tjejHej. Jag är en 25-årig undergiven tjej som ofta får höra hur snygg jag är. Söker en kurvig äldre härligt dominerande kvinna som kan ge mig en trevlig stund att minnas. Börjar gärna med ett intimt samtal och gott rött vin med ostbricka när vi ses.

Ses hos mig i Haga, Göteborg eller hos dig ?!
Mitt utseende…
Snygga bröst och rakad ner till och härlig rumpa som du kan behöva lite smisk. Jag söker sexuell njutning av alla de slag som en kvinna kan ge.

Klicka här för att bli medlem gratis och svara på annonsen!