Kåt kvinna söker sexpartner

kåt kvinna söker sexpartnerÄr en blond snygg sexig och singel kåt kvinna som söker sexpartner, det är första gången jag söker på nätet med en kontaktannons och hoppas att detta är rätt sätt att hitta en sexpartner som passar ihop med mig sexuellt. Rent spontant tror jag att möjligheten är stor eftersom vi båda kan berätta om våra sexdrömmar och vad vi tycker om och kan därför lättare hitta rätt sexpartner.

Jag söker enbart sex, jag har inte tid med ett förhållande just nu pga. att jag arbetar väldigt mycket. Eftersom jag styr mina arbetstider helt själv har jag möjlighet att ses lite när som både vardagar och helger. Jag bor i Malmö men reser över hela landet i mitt jobb och sover mycket på hotell.

Hör av dig snart så vi kan snacka o se om vi vill ses för en het natt tillsammans.

Klicka här för att bli medlem gratis och svara på annonsen!

2 kommentarer

  1. Tjena min kära vän du är nog lite pirri i kroppen för det blev jag när jag såg din bild som du har här där du liger på din säng och där skulle få liga där på din rygg och bara njuta av min tunga som går runt på din kropp och till sksit komma ner till din så härliga guldgrota så det skulle vara så härligt att vi kanske skulle kunna träffavarandra på riktigt så skulle vi hålla på hela natten med varandra men nu får du gå ront grobla lite för det man önskas leder nog till nogåt härligt så mmånga varm kramar på dig puss puss puss

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *