Gift BBW kvinna söker sex

Gift BBW kvinna vil knullaJag är en gift BBW kvinna med mycket mage, rumpa, lår och stora mjuka bröst. Om du inte uppskattar det så kan du lämna nu. Söker en attraktiv man UTAN skägg/mustasch. Du ska vara smal-medel, inga stora biffiga muskler.

För att tilltala mig måste du dessutom kunna föra en konversation om allt och inget, inte enbart sexfokus utan en rolig typ som tål att man munhuggs lite. Jag kommer inte driva konversationen på egen hand. Jag är inte ute efter någon som skriver noveller om vad han vill göra och hur han tänker sig att jag ska reagera, det är avtändande för mig.

Du ska vara mellan 25 och 55 och finnas i området runt Stockholm. Dessutom är det uppskattat om du själv har en plats vi kan ses. Har du partner ska denne vara medveten om att du söker och träffar andra och ha accepterat det. Förvänta dig inte svar, om du får svar har du med största sannolikhet gett antingen ett bra första intryck eller ett katastrofalt…

Klicka här för att bli medlem gratis och svara på annonsen!

En kommentar

  1. Jag skulle kunna vara det du söker är absolut i ditt område
    Man 50 år ser bra ut varken smal eller tjock 186 lång 89 kg tung
    Gillar verkligen det jag ser
    Ett absolut ideal
    Johan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *