Stor men knullgo

knullgo tjejJa vad ska man säga.. Vissa är kramgoa, själv är jag knullgo’! Är en stor kvinna på 36 år som kompenserar för mina extrakilon med stora bröst, våt fitta och ett glatt humör!

Söker någon öppen och rolig person att ha sex med på helger där jag känner mig extra ensam. Har inte haft kille på ett år nu, men gillar att träffa lite nya människor för att skoja, busa och ha lite sex. Har ju som sagt lite extra på kroppen, men det brukar inte vara något problem. Jag knullar rätt bra om jag får säga det själv, och älskar att suga av er män. Sväljer givetvis också, man vill ju inte gå hungrig. Villig att få snopp i båda hålen med rätt person, och att leka med antingen dina eller mina kompisar också, om det är något som gör dig kåt.

Själv gillar jag både tjejer och killar! Skriv till mig om du söker en tjej med ett leende på läpparna.

Klicka här för att bli medlem gratis och svara på annonsen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *