Älskar att få mina stora bröst slickade

visar upp mina stora bröst Jag är inte as-ung, MEN jag söker efter en äldre man. Det här behöver byggas upp lite över tid och du behöver på något sätt komma åt mina sinnen bortom kukbilder och överdrivna fantasier. Jag är en kvinna som gärna vill utforska och leka, växa och livnära mig på min lust.
Skulle mer än gärna bli påsatt av en äldre gentleman som eventuellt tillagat en vällagad middag åt mig.

Du behöver ha ett eget boende och tryggt omkring dig. Alltså vänligen men bestämt, kan du inte laga käk eller har en svinliten kuk, är osäker och diverse så HÖR inte av dig. Jag kommer inte att svara. Vill du komma i kontakt med mig ska du kunna erbjuda lite jävla stil och finess. Älskar att få mina stora bröst slickade. Är också väldigt förtjust vid tanken att få bjuda med en trevlig man till ditt ställe. Jag fantiserar i min skrift nu.

Suger mer än gärna kuk, blir mer än gärna bortskämd, skämmer gärna bort, älskar tanken på en gubbkuk i min trånga fitta medan (mitt eventuella följe) knullar min mun. Passionerat, hett, blött.
Not vegan, serve me kött.

Klicka här för att bli medlem gratis och svara på annonsen!

En kommentar

  1. Wow … ! – kåta kvinnor ……… ———————-

    Mhf /////////////////////////////////////////
    PV.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *