Skicka bilder på din kuk

Skicka mig bilder på din kukVill du Skicka bilder på din kuk till mig? Under mitt 30-åriga liv har jag nog aldrig varit som andra tjejer. Var udda på alla sätt och vis! Nu känner jag mig lite udda sexuellt, för allt mina tjejkompisar pratar om är hur de inte går igång på visuella saker, utan istället blir uppkåtade av mäns personligheter och lukter och sådant. Och visst allt det där spelar ju roll, men något som gör mig kåt på riktigt är fortfarande att se mäns kukar.

Det finns inget mer sexigt än en stor snopp, ett riktigt praktfullt stånd helt enkelt. Om du har något att visa upp så tycker jag att du ska skicka det till mig! Du får givetvis fler bilder i utbyte. Jag har både det ena och det andra att ge dig, bara du har något att ge mig i utbyte.

Eventuellt kan vi också mötas upp för ett knull eller två om du är snygg. Puss på snoppen, hoppas jag får se den snart.

Klicka här för att bli medlem gratis och svara på annonsen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *