Kvinna söker kvinna för kravlöst umgänge

Kvinna söker kvinna för sexÄr en kvinna som levt heteroliv med alltför få stunder där jag fått känna en annan kvinnas mjuka hud mot min. Söker inget seriöst I mitt komplicerade liv utan vill njuta av livet och nuet. Gillar att vara en extra i sängen så jag får det bästa från två världar så att säga, sharing is caring som man säger och jag är lyckligt lottad att ha tillgång till en ovanligt trevlig man att leka med när andan faller på, skulle vara kul om du är öppen och villig till snälla lekar med njutningen i fokus. Erhåller den största njutningen när jag får vara ett redskap för min lekkamrats njutning.

Klicka här för att bli medlem gratis och svara på annonsen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *