Analsex med kåt kvinna

analsexFinns det någon där ute som skulle kunna tänka sig att ha analsex med en kåt kvinna? Jag är jävligt kåt, jävligt knullsugen och jävligt undergiven men jag får fan aldrig knulla!

Egentligen är det ingen big deal, går jag ut på krogen så har jag ett ligg efter 30 sekunder, men det är inte det, ingen kille håller måttet! Jag är redigt less på på killar som inte kan ett skit, visst, man behöver verkligen inte vara ett proffs för att knulla med mig men jag vill ha någon som faktiskt beter sig som en man och inte en kvinna med penis!

Med andra ord: När ni väl knullar mig så gör det ordentligt! Jag vill inte att ni mesar liksom! Kör på så det ryker, knulla mig tills varken du eller jag har energi kvar! Jag vill skrika ditt namn och stöna tills jorden går under medan du knullar mig hårt både i rumpan och min våta fitta! Jag älskar analsex, finns fan inget bättre. Många tjejer klagar på just den sexakten men jag fullkomligt älskar känslan att bli knullad bakifrån, jag vill stå på alla fyra, doggystyle!

Men slut på snacket! Tycker du att jag låter som en schysst kvinna så tar du och skriver till mig nu på en gång!

Klicka här för att bli medlem gratis och svara på annonsen!

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *