Älskare sökes för knull

Älskare sökes för knull med BBWAtt sätta ut en kontaktannons här är som att försöka finna en nål i en höstack. Men jag ger inte upp. Har lyckats träffa några underbara guldkorn här tidigare.

Tjock, fluffig BBW söker en härlig man för återkommande träffar med härligt sex. Du är kan konsten att ”pace yourdelf”. Jag är inte tre hål som du ska penetrera järnet. Jag är en kvinna som njuter över hela kroppen. Det är sexigt med inkännande nyfikenhet vid beröring.

Jag gillar behagliga och intelligenta personer som har något att bjuda på även utanför den sexuella kontexten dvs. du visar intresse av att faktiskt vilja investera tid och energi att lära känna mig. Den sortens ömsesidiga vänskap är en bra grund för sexuell magi.

Klicka här för att bli medlem gratis och svara på annonsen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *