Kvinna söker dominant BWC man

Kvinna söker dominant man för sexHej!

Anna heter jag och jag har länge drömt efter att ha sex med en dominant BWC, big white cock. Så nu tänkte jag ta tillfället i akt och försöka göra det. Jag söker en kille med en kuk på minst 19 cm lång, men helst vill jag ha en som är över 20 cm.

Killen jag söker ska vara yngre än 40 år, men äldre än 24.
Du ska ha plats som vi kan vara på. Inga knull ute eller i bil.
Du ska vara dominant och knulla mig som den slyna jag är och inte ha några problem med att vara hårdhänt.
Du ska helst ha lite roliga BDSM leksaker, typ rep, piskor, handklovar osv. Jag vill som sagt bli rejält använd.
Du ska inte ha några problem med att jag just nu är i ett förhållande.
Jag kommer skicka vertifieringsbilder och jag vill att du ska kunna göra det också. Detta kommer ske på kik.
Din Kukstorlek ska stå på din profil så att jag lätt kan se vad du har. Om den ej står med kommer jag ej svara.
Planering krävs eftersom jag bor med min pojkvän.

Om ni ej uppfyller det jag ber om kommer jag ej svara. Första kontakt kommer att ske här, och efter lite snack här kommer vi gå vidare till kik. Så det är ingen idé att bara fråga efter min kik direkt. Jag vill veta mer om dig som person innan ni får kik. Har ni läst allt här, börja meddelandet med att skriva mitt namn. På så vis vet jag att ni har läst. Puss på kuken

Klicka här för att bli medlem gratis och svara på annonsen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *