Jag tillåtelse att ligga med andra män!

jag vill ligga med andra mänMin sambo håller inte riktigt mitt tempo och därför har jag tillåtelse att ligga med andra män. Söker därför en man som vill ha rått, härligt sex med fokus på min njutning. Jag har aldrig i mitt liv fått komma och önskar få uppleva detta. Vill INTE ha tips på vad jag ska göra för att komma.. Om det blir enstaka gånger eller återkommande får man se senare.

Krav (INGA UNDANTAG)
– Max 50 år
– Minst 18 cm kuk
– Inte hemma hos mig men i närheten av Trelleborg. Och nej, jag vill inte ses utomhus eller i din bil.
– Attraktion.
– Kondom.
– Verifiering från båda håll innan träff.

INGA undantag betyder INGA UNDANTAG! Finns väldigt stor risk att jag blockerar om du inte respekterar detta.
SNÄLLA RESPEKTERA DETTA!

Fånga min uppmärksamhet så ser vi var vi hamnar. Det räcker inte att skriva ”hej läget” eller liknande 🙂

Klicka här för att bli medlem gratis och svara på annonsen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *