Kåt kvinna som vill bli min knullkompis

kvinna med sexiga bröst söker knullkompisSöker en härlig och frisinnad kvinna som vill bli min knullkompis och som vill träffas på regelbunden basis. Min man reser en del i jobbet vilket gör att jag ofta är ensam hemma. Jag vill träffa en tjej som gillar tjejsex och som även gillar att ta ett glas vin och busa till det.
Vi ses hemma hos mig och gör det skönt för varandra med tunga, händer och leksaker.

Jag vill inte ha en evighetskonversation utan vill gärna att du verifierar dig som kvinna ganska snart i vår kontakt. Har alldeles för mycket erfarenhet av män som utger sig för att vara kvinna.

Innan du svara på denna annons så ta en kik i dina underbyxor, har du snabel, två kulor och en pung besvära dig inte med att svara. Jag söker INTE en manlig älskare oavsett hur bra du slickar fitta eller presterar i övrigt.

Klicka här för att bli medlem gratis och svara på annonsen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *