Söker en seriös knullkompis

knullkompis som vill knulla mig?Jag söker en seriös knullkompis. Jag söker inte snabba sexträffar utan mer som en återkommande relation där man visar varandra intresse även utanför sex. Du ska vara ödmjuk och tycka att min njutning är minst lika viktigt som din egen.

Det kommer inte vara förbestämt att det är sexträff varje gång man ses, men blir vi kåta på varandra så vill vi kanske ha sex.

Det är väldigt viktigt att man visar varandra intresse för att bygga upp en kåthet till varandra, vilket vi båda två kan visa och berätta för min man i text och bild. Det bästa är om mannen jag träffar tänder på den rollen min man ska ha i de hela också. Det blir väldigt upphetsande för mig om den mannen tänder på att inkludera min man. Att han kan skicka nått meddelande till min man och berätta hur mysigt han har de med hans fru eller hur kåt hans fru gör honom. Även om han inte tänder på de så vill vi ändå att han inkludera min man för de tänder jag på. Kanske kommer min man vara med och titta på nån gång

* INGA SNABBA KNULL utan mycket mys, smek, kyssar, hångel, börja mjukt för att avsluta med att knulla..
* NÅN ENGÅNGSGREJ ÄR INTE INTRESSANT, regelbundna träffar för att kunna lära varandra och ha det skönt tillsammans är vad jag söker.

* Vi träffas på en kemiträff första gången.
* Vi ska kunna träffas hos dig och ibland hos oss.
* Är du steriliserad så är det ett stort plus!
* Du är singel och ha fast plats där vi kan träffas. Är du inte singel så vill jag att din fru/sambo verifierar att hon är med på detta.
* Du ska ju såklart bo på rimligt avstånd, så vi kan ses regelbundet.
* Du är ikke rökare!!
* Du är mellan 25-45 !
* Du är ödmjuk och respektfull
* Du tar hand om din kropp (dock är inga muskelberg intressanta)
* Du är svensk och talar svenska.
* Du har kik och verifierar dig där med ansiktsbild

Klicka här för att bli medlem gratis och svara på annonsen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *