En mogen kvinna

1

Ensam och kåt? Leta inte längre, hitta en sexträff här.


Jag är en rund, gråhårig mormor i tidiga 60-åren och tills för några månader sen hade jag varit alldeles trogen min man sedan nästan 40år.

Saker och ting förändrades efter att jag berättat för min unga granne att jag hade fel på spisen och var tvungen att lämna in den på reparation, fast jag inte hade råd. Istället för att lämna in den, tyckte hon att jag skulle låta hennes 25-åriga man titta på den.

Han kom samma eftermiddag och var klar med spisen på tio minuter. Tydligen var det bara ett mindre fel.

– Hur mycket är jag skyldig dig? Frågade jag.
Det bjuder jag på.
– Finns det något annat jag kan göra för dig?
Nej då.
– Är du säker?

Efter en stunds tystnad, sade han;

– Ja, det förstås…
Vad då?

Han satte sig jämte mig på soffan och lade handen på mitt knä. När jag fick se hans blick förstod jag precis vad han menade.

– Du menar inte? Stammade jag samtidigt som det ryste i min kropp, något jag inte upplevt på flera år och kände värmen komma mellan mina ben.

Men, han log, nickade och lät handen glida upp på mitt lår.

– Var inte fånig, fnissade jag. Jag är en gift kvinna och tillräckligt gammal för att vara din mamma och du har en vacker, ung fru.
Okej, om du säger att du inte vill, så låter jag det vara.

Jag kunde inget säga, för jag ville ha honom.

Medan han lutade sig över och kysste mig, knäppte han vant upp min blus och bh. Det kändes så underbart när han smekte mina bröst och sög mina svullna, känsliga bröstvårtor. Jag fumlade med hans skärp och gylf, men fick till sist fram hans styva lem. Den hade ett tjockt skaft med ett stort lilafärgat huvud som bara måste sugas. Jag höll den ömt i ena handen, medan jag kupade pungen med den andra.

Jag böjde mig och slickade i mig droppen från ögat för att sedan kyssa, slicka och suga huvudet. Han lutade sig tillbaka och stönade. Jag kände hans hand glida upp under min kjol, uppför låret och innanför mina våta trosor. Jag ryste så gudomligt underbart när hans finger fann min g-punkt och tummen lätt retade min klitoris. Jag hade aldrig känt något liknande. Orgasmerna kom i vågor. Plötsligt, slutade han, reste sig och klev ur jeansen. Hans hårda lem stod stolt ut framför honom.

– Av med trosorna! Befallde han. Lägg dig på soffan och sära på benen för jag ska knulla din fitta som den slampa du är.

Jag chockades av hans sätt att tala, men det eggade mig. Min man hade aldrig talat till mig så. jag gjorde som jag blev tillsagd och han klev på mig. Smärtan sköt till när han stötte sin hårda lem djupt i mig. Jag befann mig i himlen. Det var inget älskande, ingen kärlek, utan ren sex och det var fantastiskt. Det var så skönt. Farten ökade och hans blick hade försvunnit bort i fjärran. Han stötte hårt i mig och kom. Hela han skakade medan han sprutade djupt i mig.

Från det ögonblicket visste jag att jag måste ändra mitt liv. Jag förstod att jag inte var tillfreds och att mina behov inte blev tillgodosedda. Som gammal kvinna hade jag ansett att jag fick nöja mig med det näst bästa, om ens det. Men, idag accepterar jag bara det bästa och mitt sociala liv, liksom mitt sexliv, har inte varit bättre. Jag har flera gentlemän i alla åldrar som jag regelbundet har sex med. En är en 19-årig, härlig kille som blev av med oskulden till mig. När jag träffar någon jag gillar, så ligger jag med dem om jag får chansen. Jag har roat två män på samma gång, vilket jag fann särskilt skönt. Innerst inne måste jag vara en slampa.

Vet inte om min man vet, ej heller bryr jag mig. Han har inget skäl till att klaga heller, för han får mycket mer sex än han någonsin varit van vid.

Jag är för evigt tacksam till min grannes man och visar honom det regelbundet.