Förförd av en mogen kvinna

1

Ensam och kåt? Leta inte längre, hitta en sexträff här.


Jag är en tjej på 26 år och har en kille som heter Anders. Vi hade bestämt oss för att vara i Sverige under förra årets semester och därför hyrde vi oss ett hus på västkusten.

Huset låg underbart fint intill stranden och vi hade tur med vädret och det var liv och rörelse på stranden där det var fullt med andra turister som solade och lekte vid stranden. Vi installerade oss i huset och Anders åkte till det lokala affären för att handla lite mat, Under tiden ordnade jag små detaljer inomhus och klädde mig sexigt för Anders.

”Jaså, du är den nya grannen?” Hörde jag en röst säga. Rösten kom från terrassen från huset bredvid. Det var väl en tio meter mellan oss. Jag såg en äldre kvinna som låg på en vilstol och var helt naken i solskenet.
”Ja, svarade jag.” Vi håller på att installera oss. Hennes nakenhet generade mig och jag blev osäker, för jag hade inte uppmärksammat att vi hade grannar som hade så fullständig insyn till oss.

Jag fick en orolig känsla i kroppen som inte bådade gott. Skulle hon bli nyfiken och påträngande. ”Är det du och din kille som ska bo i huset?” Frågade hon och satte sig upp för att liksom förlänga samtalet. Jag var inte på humör att inleda en konversation, så jag gick in i huset. Jag ville inte visa mig för henne igen, så trots det underbara vädret dukade jag bordet inomhus. Anders kom tillbaka med påsar fulla med matvaror, han meddelade glatt att det var puben på hotellet var öppet varje kväll.

Jag höll tyst om vår granne tills vidare. På kvällen beslöt vi oss för att gå till puben. Där kryllade det av turister från olika länder och vi satte oss vid ett bord med två tyska par. Vi dansade en del och Anders dansade med en av de tyska tjejerna och jag kände mig svartsjuk, men det kändes genast bättre när en av de tyska killarna tog hand om mig.

Det blev en fin kväll som vi avslutade med en romantisk promenad utefter stranden. När vi nästa morgon satt och åt frukost på terrassen kom våra nya tyska vänner och ville ha oss med ut på en segeltur. Jag hade tänkt mig en dag i slöhetens tecken i sanden, men Anders ville absolut och så blev jag svartsjuk igen på den ena tyska tjejen som strök runt Anders och rufsade omkring i hans hår.

Det blev så bestämt att jag skulle stanna hemma. Jag var inte på något bra humör, och gick ner till kiosken för att köpa några vykort. Jag la mig på terrassen och smorde in mig omsorgsfullt med solkräm och kände en lustfylld kåthet när jag strök mig över låren. Detta trots att natten varit ovanligt het med tre ordentliga samlag som givit oss tre fullkomliga orgasmer.

Jag låg där och tänkte på hur de hade det på segelbåten, hur Anders hade det med den närgångna tyskan. ”Har du kanske lite vatten?” avbröts jag i mina tankar av en röst. Det var grannkvinnan från igår. Hade hon alltid span på mig?

”Du ska inte vara rädd,” sa hon. Jag skall inte äta upp dig. Så gick hon hur bara rakt in i vårt hus med hinken. Jag blev helt förstörd av hennes närvaro. Innan jag hann resa mig för att se vad hon gjorde var hon tillbaka med hinken. ”Det är något som fattas för dig min lilla,” sa hon. Jag la märket till att hon hela tiden kallade mig, ”min lilla” Hon såg mig hela tiden djupt och utforskande i ögonen. ”Han är ute och seglar och kommer snart tillbaka, svarade jag.

Jag försökte bekämpa oron och de underliga känslorna i kroppen. ”Då passar det ju bra att vi två dricker lite kaffe tillsammans,” föreslog hon med inställsam röst. Hon kikade mot sitt hus, och menade att det skulle försiggå där. Mitt förnuft sa nej, men jag lät mig ändå övertalas. ”Bra, min lilla” sa hon och gick mot sitt hus. Jag andades lätt och kämpade mot oron. Vad hade jag sagt ja till?

Jag var både varm och kall, men beslutade mig ändå för att gå över till henne. Hon stod i köket när jag kom in i huset. ”Sätt dig ner, kaffet är snart klart,” sa hon. ”Jasså, du vågade i alla fall, sa hon samtidigt som hon gav mig en liten puff och hällde upp kaffet. Det gick en stöt genom mig vid beröringen, och så satte hon sig vid sidan om mig.

”Jag stänger till dörren,” sa hon och stängde dörren och drog för gardinen. ”Så kan vi prata helt ostörda” fortsatte hon och satte sig intill mig. Hon la sin hand runt min nacke och körde runt med de långa fingrarna i min hårman. Hennes beröring fick min nervositet att långsamt försvinna.

Jag lutade mig plötsligt och helt omedvetet intill henne och njöt av hennes smekande händer. ”Din baddräkt visar dina former så fint,” sa hon. Hon fortsatte sina smekningar och så kysste hon mig på skuldran och läpparna närmade sig långsamt min nacke.

”Tycker du om det?” frågade hon, och jag kunde bara nicka. Så möttes vi i en varm sugande kyss och smälte samman till ett. Försiktigt lutade hon mig tillbaka och kysste mig hela tiden. Hennes fingerspetsar gled in under min baddräkt, såg mig djupt i ögonen och så sakta drog hon av baddräkten. Snabbt slet hon av sin vita bomullsskjorta.

Hon omfamnade mig och hennes maskulina, solbrända kropp tryckte sig mot min. ”Du är härlig, viskade hon i mitt öra.” Kissandet fortsatte med stegrande intensitet, och jag svävade i ett erotiskt rus. Jag låg nu helt naken med henne mellan mina ben.

Hennes varma läppar, de långa fingrarna och de smeksamma händerna närmade sig min barm och mina bröstvårtor. Det gick ett sus genom mitt underliv då hon tog bröstvårtorna mellan sina läppar. Jag stönade av njutning och glädje över att bli så varsamt smekt.

Samtidigt började jag smeka hennes skuldror och nakna överkropp. Hennes händer var överallt runt min kropp och jag kände hur det snurrade i mitt sköte. Hennes läppar var nu retfullt nära mitt underliv, på lårens insidor och samtidigt spärrade hon sakta ut mina ben.

Jag svävade i en erotisk fröjd när hennes tunga kretsade runt mina blygdläppar, men undgick skickligt att beröra dem eller klitoris. Så skilde hon blygdläpparna med sin tunga och pressade in tungan djupt in i mitt varma våta sköte. Sugningen blev allt djupare i mig och jag svävade helt på små moln av lycka.

Det kändes så underbart att jag ville att hon aldrig skulle sluta. När hon tog med tänderna runt klitoris var allt fullkomligt. Aldrig har en tillfredsställelse börjat så underbart inom mig. Det var nära att jag skulle svimma. Jag var i alla fall helt borta för några sekunder.

När jag sedan vaknade till liv ur hänförelsen hade hon lagt en filt över mig. Jag kunde höra hur hon duschade och plötsligt kom jag att tänka på Anders. Jag drog på mig baddräkten och smög ut utan att säga något. Jag sa inget till någon om mitt äventyr och när hon två dagar senare reste var det en lättnad och vår semester kunde fortsätta som planerat.