Kåt ungkarl

1

Ensam och kåt? Leta inte längre, hitta en sexträff här.


Vi kom först i kontakt via en kontaktsida. Därefter dröjde det inte länge förrän han stod i min hall. Han var kort, faktiskt kortare än mig. Men grymt snygg med sitt rufsiga hår, jeans och moderna tröja. Jag ville verkligen ha honom även om jag normalt sett fördrar killar i samma längd som mig eller längre. Vi gick in i mitt sovrum. Han klädde av sig sina kläder och trots allt att hans längd inte uppnådde ens min hade han en betydligt större kuk än vad jag hade förväntat mig. Den var ungefär 20 centimeter lång.. nu kanske inte det är någon jättekuk men samtidigt större än vad jag förväntat mig som sagt. Han satte sig på en fåtölj som står i ett hörn i mitt sovrum och väntade på att jag skulle få av mig resten av mina kläder. Min bröst guppade när jag gick fram till honom och satte mig på mina knän framför honom. Han satt väldigt lugnt och förväntade mig att suga av honom tror jag. Så jag tog min högra hand och började massera försiktigt hans hårda kuks överdel. Jag drog den upp och ner i en sakta rörelse och tittade in i hans blåa ögon.

När jag förflyttade mig närmare honom för att kyssa hans mun tillät han mig inte, istället slickade jag hans hals. Jag hade nu släppt hans kuk och låg med mina stora bröst över honom i fåtöljen och kysste längs han mage nertill han hans penis rot. Han var nyrakad så jag slapp leta mig fram i en djungel av hår.. vilket var bekvämt. Jag slickade med min tunga runt hans penis. När jag slickat nertill på hans penis tillräckligt började jag leta mig uppåt och retande började jag suga från och till på toppen på hans penis. Till slut greppade han mitt hår vågat och förde min mun över hans kuk och började förflytta mitt huvud upp och ner. Jag kunde känna hans penis dunka mot gomen ibland och var därför tvungen att försöka lugna ner honom för att det skulle gå rätt till, jag greppade tag i hans arm och drog bort den och började föra den längre ner min hals nu när jag kunde styra själv. Jag fortsatte att suga den upp och ner i några minuter tills jag avslutade och drog ur den ur min mun.

Jag ställde mig alla fyra framför honom när han satt på fåtöljen, la upp mina ben på fåtöljen och sa: ”Ta mig.. ta mig..”. Han förde in sin nytt avsugna kuk i mina fitta och höll sina händer på sidan av mina skinkor när han förflyttade sig snabbt fram och tillbaka, jag fick arbeta med mina armar upp och ner.. det var svettigt och kändes som ett träningspass. Han roterade försiktigt sin penis ungefär 30 grader åt både hållen i min fitta och jag kom direkt.. jag hade nåt klimax. Han hade inte kommit ännu så vi fortsatte och han knullade mig tills han sprutade min fitta full med hans sperma. Jag kravlade ner på golvet och la mig på min mage, vände mig om och la mig på rygg, spridde mina ben och han la sig över mig och pustade. Åter igen körde han in sin lätt slaka penis i min fitta och körde mig ytterligare någon minut tills han kom igen. Tyvärr kom inte jag denna gång utan fick nöja mig med första gången, men det var skönt att få lite i sig.

Även om han är långt ifrån det skönaste sexpartern jag haft och förmodligen ingen jag kommer hålla kontakten med trots allt att han försökte ”boka in ett nytt möte” med mig i nästa vecka vilket jag sa inte var en bra idé var det fortfarande ett skönt ligg. Han skötte sig och lät mig komma åtminstone en gång vilket passade utmärkt och behövdes inte mer den dagen.