Två kåta mammor

1

Ensam och kåt? Leta inte längre, hitta en sexträff här.


-Heeej! sa Samantha, som jag kallade Sam för enkelhetens skull, och kramade mig sedan.
-Hej, gumman! sa jag och besvarade så klart kramen och kände hur hon luktade av jasmin, en ny parfym från hennes man, gissade jag. Sam var klädd i en mörkgrå kjol och en tunn vit blus som avslöjade den dyra bh´n som säkert hade matchande trosor till. Hennes blonderade hår var uppsatt i en avancerad knut i nacken och hon var snyggt men sparsamt sminkad för en gångs skull.
Det skulle ju bara vara vi två den här kvällen. Våra respektive män hade tagit våra barn och åkt ut i skärgården, där de skulle grilla korv, fiska och sova över i en stuga. Sam hade två pojkar och jag två pojkar och en äldre flicka.
Jag hade själv övertalat Maja att följa med, dels för att jag tyckte hon behövde lite sådant och inte bara hänga på gallerian och dels för att jag faktiskt ville ha lite egentid hemma, något som var extremt sällsynt.

Sam hade frågat om vi skulle ses och mot min vilja hade jag leende sagt att det gick så bra, så! Fuck!!! Jaja, jag fick väl stå ut några timmar och slappna av sedan. Sam hade en del goda sidor och en del dåliga. Jag hoppades att det skulle bli så lindrigt det kunde bli, men man visste ju aldrig!

Själv hade jag ett par tighta, slitna jeans och en snygg, men urtvättad tröja utan något under. Sam hade högklackat och svarta strumpbyxor medan jag var barfota, ja ni kan ju förstå lite hur olika vi var, trots att våra män jobbade med samma sak och vi hade lika mycket pengar. Jag får nog påstå att jag och Henke var mer jordnära och att vi inte lät Stockholmslivet påverka oss så värst mycket.

-Då så, älskling! Då är det bara du och jag hela kvällen! Det är ju inte så ofta? sa hon och skrattade. Jag tvingade fram ett skratt. Hon och jag hade aldrig varit ensamma på det här viset förr och jag såg mig själv svepa ner vinet jag hade kvar i glaset.
-Har du ett glas till mig också, eller ska jag ringa efter en servitör? Rattarattaraaajjjj! skojade hon med mig och skakade på överkroppen så att tuttarna skvalpade omkring.
-Oj! Förlåt mig! Jag ska genast hämta! Gå in och sätt dig så länge! sa jag och skyndade ut i köket, där jag tog det finaste vinglaset vi hade och så flaskan med vitt vin som jag redan korkat upp. Sen gick jag in i vardagsrummet i vår stora lägenhet som vi byggt om till oigenkännlighet.
När vi flyttade in, så var det två små lägenheter som Henke lät bygga om till en enda med hög takhöjd. Väggarna var gammalt tegel och flera kraftiga träbalkar var exponerade och höjde intrycket mångfaldigt.

Sam tittade sig omkring och tog sedan emot glaset och höjde det mot mig.
-Skål!
-Skål! upprepade jag och så drack vi lite. Vi tittade på varandra och så satte jag mig ner i den stora engelska skinnfåtöljen mittemot Sam. Hon satte sitt glas på bordets glasskiva och lutade sig bakåt och blundade.
-Mmmm! Inte en skrikande unge! sa hon
Själv tyckte jag det var lite egoistiskt sagt, men valde ändå att sympatisera, eftersom jag visste hur det var. Jag hade ju tre barn mot hennes två. Tystnaden var faktiskt jobbig, men vi visste väl inte riktigt vart vi skulle börja. Så vi började i alla fall att skvallra lite om de gemensamma bekanta vi hade, vem som vänstrade, vem som hade opererat brösten, vem som hade fått en maffig bonus på sitt jobb, smällt makens Merca och så vidare.

Två timmar förflöt snabbt och flaska nummer två hade redan öppnats. Nu var det betydligt trevligare tyckte jag. Sam hade tagit av sig sina skor och satt nu med fötterna uppe i soffan, hon hade knäppt upp ett par knappar i blusen och jag slogs av tanken att hon nog också hade fått lite förstärkning innanför sin bh, men det fick hon väl göra som hon ville. Själv varken behövde jag det, eller vill det.
Sam hade liksom lossnat lite, som om lite av fasaden bröts upp och den riktiga kvinnan bakom sin vackra, men strikta mask tittade fram. Det fick också mig att slappna av och vårt samtal blev allt mer personligt utan att jag hade en tanke på att det jag sade kanske skulle spridas vidare till andra. Förtroende är en sådan grej som tar lite tid att tillskansa sig, men försvinner snabbare än en månadslön för en kommunalare!

-Men Jojo, hur klarar du av tre ungar och man dessutom?
Hon kallade mig Jojo, eftersom jag hette Josefin Jonsson som ogift, nu hette jag Böölengrip, föga attraktivt namn, men det var viktigt för Henke att jag bytte så jag gjorde det.
-Ja, det blir ju en del att göra, men måste man, så! Du har ju själv två! sa jag.
-Ja, men vi har ju barnflicka och sen brukar ju inte Kalle vara på mig så mycket om jag säger så!
-Någon barnflicka vill vi inte ha, men vad menar du med att Kalle inte……..?
-Tja, när vi var nygifta och innan ungarna kom, så var han ju omättlig, men nu är han nästan inte alls intresserad längre! Så det är ju både på gott och ont!

Jag hörde att hon faktiskt var ledsen över det och kunde inte lämna det nu.
-Inget alls?
-Två-tre gånger……om året, kanske! sa hon dystert med ett leende som inte övertygade det minsta.
-Fuckin´ hell! Och jag trodde att vi hade det slött! Har du försökt?
-Låt mig bara säga att jag har en låda med saker som skulle få min mamma att släpa mig i gomspenen till närmsta kloster, hahaha! skrattade hon och tog sitt glas.
-Ojj! Vad för saker? sa jag nyfiket.
-Tja, you name it, girl! Dildos, underkläder, läderprylar, buttplugg, piska, sköterskeuniform, latexdräkt, handbojor för att nämna nåt! Det blir rätt dyrt i längden, så nu har jag dragit ner på det!
-Det låter ju som en mans dröm! Varför vill han inte? Tror du han har någon annan?

Sam tittade bort med glansig blick och drack lite.
-Vem vet? Jag tror inte det! Hoppas inte det! Bara han inte lämnar mig! Jag frågar inte!
-Men du har inte några misstankar?
-Klart att jag har tänkt tanken och jag tänker att om han får fitta någon annanstans, så vill jag i alla fall inte veta det! Det viktigaste är att han stannar!
-Även om han vänstrar? Förlåt om jag frågar, han hittar säkert inte på något dumt! Det har väl bara blivit fel eller så!
-Livet är inte så enkelt som man ibland vill att det ska vara! Varför köpte han mina tuttar till exempel om han inte vill leka med dem? Är jag bara en statussymbol? En blond fru med stora pattar?
Nu borde hon gråtit, men jag tror hon hade slut på tårar för länge sedan. Hon tittade på mig och lyfte glaset igen.
-Tack för att du finns, Jojo! Skål!

Jag höjde mitt glas jag med och skålade.
-Önskar jag kunde hjälpa dig, Sam! sa jag sanningsenligt. Sam såg vänligt på mig och ändrad ställning en aning i soffan.
-Tack! sa hon bara och verkade nästan drömma sig bort. Jag tittade noga på hennes ansikte och kropp och såg en annan kvinna än den som kommit tidigare. En mycket ensam och lidande kvinna som dolde det så väl, ända tills nu. Pengar var verkligen inte allt, jag tror nog att man faktiskt blir mer olycklig av det, bland annat för Att de som ser till att offra tid och familj för pengar saknar den sociala biten och det ömma, vårdande och omtänksamma! Nog hade jag det bra i alla fall som bara fann bristen på egentid som något egentligt bekymmer!

Så försökte jag titta på Sam ur en mans perspektiv. Riktigt snygg, bildskön kvinna med alla attribut. Röda fylliga läppar, vältränad kropp, stora bröst, smal midja, breda höfter och snygga kläder. Det var ju nästan så att jag själv blev upphetsad!
Jag flämtade till när jag kände mina bröstvårtor dra ihop sig under tröjan, så att det spände till i dem. Sam tittade mot mig och såg på mig från topp till tå. Jag satt stilla och bet ihop.
-Vad?
-Inget!
-Jo, kom igen!
-Nej!
-Vaa? Vad är det med dig? sa Sam och satte ner fötterna i golvet och lutade sig fram mot mig. Min blick föll genast på den urringning där henens bröst bildade en springa när de trycktes ihop mot varandra.

-Du tycker jag är patetisk, eller hur? Rika kärringen klagar! sa hon nästan chockat.
-Nej! Jag lovar! Jag tycker bara så oerhört synd om dig och skulle så gärna vilja hjälpa dig! sa jag sanningsenligt.
-Säkert? frågade hon tyst.
-Jag svär!
-Varför har du ingen bh? frågade hon så plötsligt och det tog mig ett par sekunder att fatta vad det var hon sa.
-Öhh, för att jag tror att det motverkar sitt syfte! Det är bättre att låta tyngdkraften få kroppen själv att motverka det oundvikliga! Sen är det rätt skönt också!
-Jag ser det! sa hon och jag förstod nu att mina hårda bröstvårtor tydligt kunde skönjas som hårda kulor under tyget i tröjan.

Efter att ha tittat ner så lyfte jag blicken igen.
-Förlåt!
-Blir du upphetsad eller fryser du? sa hon och höjde på ögonbrynen. Det var nästan trettio grader varmt, så vi visste båda att det inte var av kyla de hårdnade i alla fall.
-Jag fryser nog! sa jag och skrattade forcerat.
-Uhuh! Sure, baby! Wanna come to mama? I need some lööövin´! Hahaha! skrattade hon och spände ut bysten mot mig och satte händerna under tuttarna. Jag skrattade tillbaka, men kände nu faktiskt hur det ilade till även mellan mina ben och hur jag fick svårt att andas normalt. Det var vinet! Det måste vara vinet!

Kvinnor var inte min grej, även om jag hade haft ett stormigt litet försök när jag pluggade i Uppsala med en tjej i min korridor. Hon var lesbisk och jag var trött på alla killar som endast hade en sak i huvudet, så jag inbillade mig att jag skulle skita i killar och Angelica och jag knullade och bråkade om vartannat, tills jag fick nog och sket i både tjejer och killar ett bra tag, vilket faktiskt visade sig vara mycket bra för mina studier!
Senare jagade jag rätt på mer mogna män och resten är historia! Trodde jag i alla fall ända tills nu, då jag förvånansvärt nog blev upphetsad av Sam!

-Come on, baby! stönade hon på låtsas och knäppte upp knapparna i blusen och lät brösten skjuta ut, instängda i den fina bh´n. Jag svalde hårt och bekämpade kramperna som greppade hela mitt underliv och hettan som började stråla ut i min mage.
-Äh, Sam, då!
-Give it to me, honey! Make me cum! stönade hon som den värsta porrstjärnan och slickade sig sexigt om de kollagenfyllda läpparna. Nu kände jag hur vätan trängde ner ur min fitta och snabbt sökte sig en väg ut mellan mina blygdläppar. Jag ville bara komma nu! Helvete vad kåt jag var! Hur var det möjligt? Var jag så utsvulten på sex själv?

Så satte hon sig lite mer bakåtlutat och såg med ens ganska deprimerad ut. Blusen var fortfarande öppen och hennes bröst pressades nu upp mot hennes haka. Vad i hela fridens namn skulle jag ta mig till? Hon behövde piggas upp och jag var på väg att ta vinflaskan och hälla upp mer, men jag såg nu att den var tom.
Jag satte mig istället bredvid Sam och klappade henne på pannan. Hon sa inget, men jag såg på henne att hon gillade det. Det är inte så ofta man visar affektion på det här viset i våra kretsar och Sam som är så snygg och imponerande var definitivt inte van vid sådant här, utan det var oftast betydligt ytligare och samtal om vems båt som kostat mest, eller vilken peeling man föredrog.

Vad som hände sedan är för mig fortfarande en gåta och jag förstår inte själv hur jag vågade något sådant! Min ena hand gled ner över Sam´s kind, hals, förbi nyckelbenet och så tog jag och satte ett par fingrar vid bh-kanten och drog den neråt tills först vårtgården blottades och sedan också den hårda bröstvårtan. Sam tittade på den med stora ögon och sedan på mig som om jag skulle förklara vad jag gjorde.
Men jag lät bara mitt långfinger sakta cirkla runt bröstvårtan och kom allt närmre. Sam protesterade inte, utan tittade nu hänfört på mitt finger som retade henne. Till sist kom jag till den styva knoppen och Sam blundade och böjde bak huvudet och blottade då sin smäckra hals.
-Mmmmmmmmhh! stönade hon tyst.

Jag nöp henne försiktigt i bröstvårtan och såg hur hon grimaserade och skakade långsamt på huvudet som om hon inte kunde tro på det som skedde. Nu smekte jag hennes vårtgård igen och drog bara då och då mitt finger över den retade bröstvårtan. Sam gnydde och lät mig hållas. Nu värkte det ordentligt mellan mina ben och jag kunde tydligt känna hur genomvåta mina trosor var nu.
Nu flyttade jag mig lite närmre och lutade mig fram mot hennes byst och så blåste jag en svag ihållande luftström på knoppen, som dock inte kunde bli hårdare. Däremot inbillade jag mig att den blev något mörkare till färgen.

Sam började åma sig och jag drog nu ner den andra kupan och blottade den andra bröstvårtan som min vänsterhand genast började smeka.
-Åhhhh, vad gör du med mig? stönade Sam svagt.
-Schhh! Slappna av, bara och låt mig ta hand om dig! sa jag och kände plötsligt en stor makt i att kunna påverka Sam så här pass mycket, samtidigt som jag hjälpte henne enligt mig.
-Det är………skönt! stönade hon nu.
-Jag ser det, gumman! Nu kommer jag göra det ännu skönare för dig! sa jag och lutade mig framåt och började sakta och metodiskt slicka de bägge bröstvårtorna i tur och ordning efter att ha dragit ner bh´n ytterligare så att Sam´s stora bröst blottats än mer för mina ögon. De var måhända opererade, men det var bra gjort och såg väldigt naturligt ut, trots allt. Inga ärr vad jag kunde se, men de låg kanske i armhålan.
Men mitt fokus just nu var på att slicka och suga på hennes underbara bröst och Sam själv låg som avsvimmad och bara stönade och gnydde, medan jag försökte gnugga mig hårt rakt över klittan i ett par sekunder i alla fall, för att lindra mina egna lustar för stunden.

De lustar jag känt för så många år sedan flög tillbaka och jag förundrades själv av min hetsiga, eldiga kyssar och smekningar. Sam började snart röra lite på sig och jag kände hennes ena hand i min nacke, där den drog mjukt i de känsliga nackhåren.
Nu var det min tur att stöna lite!
-Jojo? Vad är det som händer? frågade Sam matt.
-Skit i det! Vi kan inte sluta nu! flämtade jag och grävde hårt ner mina fingrar i Sam´s tuttar, för att hon skulle förstå att det var handling och inte ord som gällde nu.
-Aaahhhh! skrek hon till, men jag såg att hennes mun visade ett plågat leende. Snabbt drog jag nu av henne hennes blus och knäppte upp hennes bh så att jag nu kunde smeka och kyssa hennes bröst utan några hinder. Sam lät mig och snart kände jag faktiskt också hennes händer, försiktigt trevande mot mina hängande bröst.
Hon sökte med darrande händer under min tröja och greppade strax mina tuttar och klämde forskande och försiktigt på dem. Hon sökte snabbt upp mina bröstvårtor och vidrörde dem med fingertopparna, medan jag hårt sög in hennes bröstvårtor och bet lekfullt i dem.
-Nghhhh! stönade hon till av smärtblandad njutning.
-Mhfmhhhh! skrattade jag dämpat och begravde nu hela ansiktet mellan hennes mjuka bröst, för att därefter resa mig upp och snabbt som blixten slita av mig min tröja och sedan dra ner mina byxor och mina trosor till golvet.

Sam tittade på mig med uppspärrade kåta ögon, men samtidigt var hon rädd! Det här var nytt för henne, men hon visst att hon gillade det, det syntes också!
Så fort jag var naken, sköt jag upp Sam´s kjol till midjan och drog sedan i hennes strumpbyxor och strumpor så att hon nästan åkte ner på golvet. Hon fnissade till, men tystnade när jag tog tag om hennes anklar och sakta särade på hennes ben.
-Du först, sen är det min tur! stönade jag och satte mig på knä och började kyssa insidan av Sam´s lår. Hon kom sig inte för att göra någonting, utan låg bara där och flämtade. Hon var rakad mellan benen sånär som på en triangel med tunt könshår på venusberget. De inre blygläpparna stack ut mellan de yttre och låg tätt mot varandra.
Först satte jag tummen precis ovanför de mjuka läpparna och så tryckte jag så att Sam´s klitta plötsligt tittade fram. Snabbt slickade jag till den och Sam gav till ett högt stön och bad samtidigt om mer. Så jag slickade henen några gånger till innan jag gav mig neråt och nu slickade hela hennes kön, från slidmynningen till den styva klittan.

-Åhh, Jojo! Det här är inte kloookt! Det är så underbart! Du får inte slutaaaa! skrek hon nu och lyfte upp hela underlivet mot mitt ansikte. Hon var blöt och min mun och haka var nu alldeles dränkta i hennes safter som inte verkade avta det minsta. Gnyende körde hon runt med underlivet och jag tryckte mig hårt mot henne och jobbade frenetiskt med tungan.
All blyghet och osäkerhet försvann snabbt och hon ville verkligen det här! Jag kom också snabbt in i det och släppte alla spärrar. Det räckte nu inte med tungan, utan jag körde dessutom in två fingrar i hennes våta hål och fingerknullade henne hårt medan jag sög hårt på klittan så att det nu inte längre gick att hålla tillbaka orgasmen längre.

-My goooooooood! Ohhhh-jaaa-jaaaaa-jaaaaaa! skrek hon när hela hon började sprattla och skaka okontrollerat. Fittan drog ihop sig hårt och rytmiskt och min hand var nu alldeles vårt av fittsafter. Jag körde runt med fingrarna i henne ända tills hon slutat skaka och istället bredbent föll bakåt i soffan med den mosiga, våta fittan öppen och tillfredsställd.
-Gillade du det? frågade jag roat. Sam bara skrattade utmattat och flämtade hårt. Hon log och behövde inte svara för att jag skulle förstå henne. Det dröjde en fyra-fem minuter innan hon satte sig upp på axlarna och tittade på mig.

-Det där var den mest intensiva orgasm jag någonsin haft! sa hon självsäkert.
-Tack! sa jag.
-Vill du att jag……? sa hon sedan osäkert och såg på mig med en aning rädsla i blicken.
-Det vore oartigt annars! sa jag och blinkade, innan jag steg fram mot henne och ställde mig mellan hennes ben. Hon satte sig ordentligt upp och lade sina darrande händer runt min midja och tittade på mina bröst. Hon svalde och höjde sina händer och lade dem över mina tuttar och började sakta klämma undersökande på dem.

-Hur….Hur börjar man?
-Jag är redan redo för dig! Du kan ta det i din egen takt! sa jag trots att min fitta värkte och skrek efter att få komma. Sam ställde sig upp och började försiktigt kyssa mina bröstvårtor och sög sakta på dem. Utom mig av åtrå lät jag henne hållas i ett par långa minuter innan jag snabbt tryckte ner henne i soffan och satte mig grensle över hennes bröstkorg.
Min fitta strök mot hennes kropp och jag kunde tydligt känna hur jag vätte ner henne. Jag klev framåt och lyfte upp ena benet för att kunna komma över hennes ena arm och sedan darrande sänka mig ner mot hennes vidöppna mun.
-Gmmphhhh! lät det bara från henne, innan hon samlade sig och jag kände hur hon stack ut tungan och sakta började smaka på min väta! Hennes ögon tårades och hon var alldeles röd i ansiktet, men hon fortsatte och jag spände mig i hela underkroppen när jag kände hennes beröring där jag var som känsligast.

-Åhhhhjaaaaaa, Sam! Slicka mig! Slicka mig! stönade jag och hon ökade takten något och jag kunde även känna hur hon sökte sig upp i min slida med tungan. Nu kunde jag inte stå emot längre, utan jag började direkt smeka min klitta medan hon smakade på min fitta och min orgasm kom som en orkan! Hela jag skakade av konvulsioner och det lät av väta när jag nu körde runt fittan över hela Sam´s mun. Hon försökte slicka mig så gott det gick, men jag tappade all kontroll efter ett tag och hon fick min fitta över hela ansiktet nu!
-Fuuuckyessssss! gnydde jag och kom om och om igen på hennes ansikte. Det rann från hennes haka och kinder, medan hon blundade och försökte slicka mig så trots att jag inte direkt var samarbetsvillig just nu.
Så la jag mig bredvid henne när det lugnat sig, men jag kunde inte känna mig nöjd ändå! Det brann fortfarande, så jag började snabbt onanera och till min förvåning kände jag Sam klättra upp på mig och grensla mitt ansikte, medan hon sedan böjde sig ner och började slicka min fitta. En sextionia alltså och vilken sextionia sen! Vi var bägge två ohejdbara nu och vi slicka varandras våta fittor som om det inte fanns någon morgondag!
Vi stönade och vred oss, vi svettades och sträckte ut våra tungor så långt det gick och drack varandras fittsafter och sög på fittläpparna, för att sedan slicka varandras klittor tills vi kom, jag först och sedan Sam.
Vi grät som skolflickor och låg tätt hopslingrade i säkert en kvart, innan vi hämtade oss och fnissande började göra i ordning där vi nyss knullat med varandra. Sam tog på sig sina kläder och sedan jag. När allt var i ordning så skulle jag öppna fönstret för att vädra, men insåg då till min fasa att fönstret redan var vidöppet och att alla våra stönanden borde ha hörts rakt ut till alla andra som bodde i närheten.

Jag bleknade, men sade inget till Sam! Jag fick väl helt enkelt komma ihåg att stänga det nästa gång våra män vara borta och Sam hälsade på, för det verkade som om det kunde vara rätt trevligt med lite sällskap ändå! Eller vad säger ni?