Ullis och jag

1

Ensam och kåt? Leta inte längre, hitta en sexträff här.


Det var lördag och löningen har just kommit. Jag och min vänninna hade bestämt oss för att lämna karlarna hemma ägna dagen åt att pyssla om oss själva och sedan avsluta med en krogrunda på kvällen. Ja, lämna karlarna hemma var väl förresten att ta i. Min Anders var på träningsläger med fotbollslaget och Ullis sambo Roger var på tjänsteresa över helgen.

Redan på fredag hade jag flyttat in hos Ullis och på lördagsmorgonen efter en rejäl frukost gav vi oss ner till badhuset för simning och bastubad. Jag har alltid gillat att simma eftersom man kan spana lite i smyg på alla snygga kroppar, och nog har det hänt att jag efteråt fantiserat om en och annan godbit som jag spanat in. Men i dag var det ont om snyggingar, så mina 40 längder kändes både långa och tråkiga. Efter en snabbdusch för att skölja bort kloret klev vi in i bastun för att löga oss minst en timme. Både Ullis och jag gillar att bada bastu – man känner sig så härligt ren efteråt.

Vi har känt varandra länge Ullis och jag. Hon är två år äldre än mig och alltså 27. Vi träffades på högskolan när vi läste fristående kurser och har umgåtts väldigt mycket sedan dess. Hon är mörkhårig, vältränad och alltid solbränd precis som jag, med den skillnaden att jag är blondin. Hennes bröst är, som min kille brukar säga, lagomt stora; något större än en handfull och med mörka vårtgårdar som omger bröstvårtorna. Hon hade dessutom ansat sig mellan benen nyligen – bara en liten strimma var kvar av hennes hårbuske. Själv tänkte jag raka mig innan vi gick ut i kväll.

Dagen fortsatte med en shoppingrunda, där det största fyndet var ett par trosor i naturvit spets med tillhörande BH som definitivt skulle invigas till kvällen.

Inte allt för sent återvände vi hem till Ullis lägenhet. Vi lagade middag och öppnade en flaska vitt vin som vi snabbt delade på. En ny flaska öppnades under tiden vi gjorde oss i ordning. Ullis var först in i duschen, vilket passade bra eftersom jag behövde längre tid på mig för att kunna raka mig ordentligt. När hon kom ut kilade jag snabbt in och låste efter mig.

Luften var härligt varm och fuktig och jag tog snabbt upp min hyvel och rakskummet. Försiktigt men noggrant tog jag bort vartenda hårstrå utom den lilla tofsen jag alltid sparar. Som alltid när jag rakar mig kunde jag inte undgå att bli lite upphetsad och under några korta sekunder smekte jag min klitoris och kände hur det hettade till rejält i hela kroppen.

Men nu fick det vara nog med lekar. Slog på duschen och sköljde snabbt bort resterna av rakskummet samtidigt som jag vaskade av kroppen. Ute i vardagsrummet hade Ullis redan fått på sig byxorna och stod där och sminkade sig i ett par läckra tigtha jeans och en svart BH. Själv blåste jag snabbt håret torrt och hoppade i mina nya trosor och en kort grå kjol som jag skulle komplettera med en åtsittande klarröd blus.

Vi svepte i oss det sista vinet innan taxin kom och tog oss ner till vårt favoritställe där man både kunde dansa styrdans, disco eller bara ta en öl i den avksilda puben. Både jag och Ullis gillar att dansa, och vi blev snabbt uppbjudna av varsin kavaljer. Stefan, som jag dansade med var rätt lång, mörk och luktade fantastiskt gott. Dessutom förde han väldigt bra. Ullis däremot hade inte haft lika stor tur med sin kavaljer, Johan. Stilig och trevlig, men knappast någon Fred Astarie.

En hel del danser senare satte vi oss i puben för att ta en sista öl innan taxin hem väntade. Det hade varit en trevlig kväll med lite lagomt flirtande och en del danser där jag tryckt mig lite extra mot min kavaljer…

Väl hemma igen åkte kläderna snabbt av och ut på balkongen för att vädra bort den värsta röklukten. Därefter av med sminket och in i duschen för att få ur krogstanken från håret.

När jag kom ut hade Ullis hällt upp en martini åt oss var som vi sippade på medan vi gick igenom kvällen. Hon höll med mig om att det varit trevligt och berättade att hon hade tryckt sig mot en kille under dansen så att han fått ståfräs

Till slut betämde vi oss för att det var dags att hälsa John Blund välkommen. Vi gick in i deras sovrum, där jag sov på Rogers sida, och tog på oss våra nattkläder; jag ett nattlinne och Ullis sin pyjamas med Nalle Puh-figurer.

Precis när vi skulle släcka lampan kom jag på att jag inte hade smort in mig något efter duschen. Ursäktade mig och hämtade snabbt en flaska lotion till sängen och smorde snabbt in mig.

Att ta på sig nattlinnet direkt när man är nysmord är inget vidare, så jag frågade om det var okej att jag sov i bara trosorna (hemma sover jag alltid naken eftersom det är skönast). Ullis sa att det inte var något problem alls, utan vi släckte lyset.

Jag låg väl en kvart och tittade i taket när jag märkte hur Ullis vände sig om så att hennes ben la sig över mitt och hennes hand hamnade på mitt vänstra bröst. Jag hade ingen aning om vad jag skulle göra och innan jag hann bestämma mig så började Ullis hand sakta att massera min bröstvårta.

Vad jag kan minnas hade vi aldrig pratat om att ha sex med en tjej, och jag hade inte ens fantiserat om det någon gång. Men samtidigt kändes det skönt och jag tänkte att hon säkert drömmer och sträcker sig ut efter Roger. Men när min vårta styvnade flyttade hon snabbt sin hand till det högra bröstet samtidigt som hon lyfte sitt huvud mot den styva bröstvårtan så att hon kunde nafsa och slicka på den.

Ingen av oss sa någonting. Hon smekte och jag njöt av det som hände samtidigt som jag kände hur jag blev riktigt kåt. Plötsligt tog Ullis tag om min handled och lade den på sitt bröst utanpå pyjamasjackan. Jag masserade försiktigt och nöp sedan tag lite lätt i hennes bröstvårta.

Hon flämtade till lite när jag gjorde det och började samtidigt knäppa upp jackan så att hennes bröst kom ut i det fria. Jag mindes vad hon gjort med mig och lutade mig mot hennes bröst och bet tag i bröstvårtan samtidigt som jag masserade det andra bröstet. Samtidigt hade Ullis hand letat sig ner över min kropp, och jag kände hur hon försiktigt förde sin hand innanför mina trosor och smög sig över mitt venusberg. Med sitt pek- och ringfinger särade hon på mina blygdläppar och hennes långfinger la sig direkt över min svullna klitoris.

Trots att jag och Andes har ett väldigt bra sexliv hade jag aldrig känt mig så kåt. Safterna nästan strömmade ur mitt inre och jag njöt av hennes försiktiga rörelser över mitt kön.

Jag hade fortfarande mitt ansikte tätt mot Ullis bröst när hon milt började pressa det nedåt. Jag förstod vad hon ville och tvekade därför. Aldrig hade jag väl tänkt slicka en annan tjej. Visserligen älskar jag oralsex, tycker både om att suga kuk och bli slickad, men detta. Men Ullis var bestämd och jag bestämde mig för att sluta kämpa emot. Hon hade lyckats få av sig sina pyjamasbyxor redan och hennes fitta låg öppen för mig.

Jag hade ingen aning om vad jag skulle göra, så jag bestämde mig för att ge henne den behandling jag själv gillar allra bäst. Jag började kyssa hennes ljumskar och hela hennes underliv, förutom blygdläpparna och klitoris. Sedan särade jag på hennes ben och kysste mig uppför insidan av hennes skinkor innan jag till slut sträckte min tunga mot hennes kärleksknapp.

Hennes safter var inte så olika mina egna. Sälta och värme minns jag att jag tänkte, när jag för första gången smakade på en annan tjejs kön. Jag lät min tunga cirkla runt hennes klitoris och ibland tryckte jag till mitt på den. Ullis stönade högt när jag gjorde det samtidigt som gjorde små motjuck med underlivet.

Efter ett tag tyckte jag det var dags för henne att få något i sig, så jag pressade in mitt pek- och långfinger i hennes slida samtidigt som jag bet lite lätt i hennes klitoris. Responsen var omedelbar. Ett högt stön och ytterligare safter rann från hennes underliv.

Jag märkte att hon var på väg att få en orgasm och fortsatte att fingerpulla henne samtidigt som jag ömsom slickade ömsom nafsade på hennes klitoris. Efter ytterligare några minuter började hon kasta sig lite i sängen samtidigt som hennes slida drog ihop sig. Då tog jag mod till mig och pressade min tumme mot hennes anus. Hon kom nästan omedelbart i en orgasm och samtidigt förde jag upp en liten bit av tummen i hennes stjärt, bet mig fast i hennes klitoris och pullade henne så hårt jag tordes.

Ullis slängde sig av och an i sängen och jag hade fullt sjå med att hålla mitt grepp om henne. Hon ylade nästan av njutning samtidigt som hon kom i ytterligare en stor orgasm. Till slut lugnade hon ner sig och sa att det nu var min tur.

Hon drog av mig trosorna och började omedelbart att massera min klitoris med sin tunga. Jag kände att jag redan var på väg att få orgasm och drog upp mina knän mot bröstet samtidigt som jag bad henne knulla mig med sina fingrar. Snabbt förde Ullis upp två fingrar i min fitta, men jag kände att jag ville ha mer och stönade fram min önskan till henne. Ytterligare ett finger letade sig in och till slut var även hennes lillfinger inuti mig samtidigt som hon gav mitt anus samma behandling med tummen som jag givit henne.

Nu kunde jag inte hålla mig längre, utan skrek ut min orgasm så att jag måste ha väckt hela grannskapet. Mina safter flödade ut och jag visste att Ullis hand blev helt översköljd av dem. Ullis märkte direkt min orgasm och drog försiktigt ut finger efter finger tills hon bara slickade och kysste mitt underliv med sin tunga.

Jag var helt tagen och Ullis var nog också nöjd, för hon kröp tillbaka till sin säng. Båda andades vi tungt, men ingen av oss sa ett ord. I stället vände vi oss åt varsitt håll och jag lyckades efter ett långt tag somna. Det här har aldrig hänt sedan dess, och ingen har berört det med ett ord. Men kanske kommer det en helg igen, då Anders och Roger är borta samtidigt och vi bestämmer oss för att ha en tjejhelg.