Söker två killar för trekant

Söker två killar för trekant med mig.Söker två killar för trekant. Ålder någonstans mellan 25-35 år, eventuellt något år äldre. Gärna tatuerade. Normal kroppstyp, gärna några kilo för mycket. Min man önskar att det blir en creampie, så trekanten sker utan kondom. Det kommer filmas så att min man kan få ta del av akten. Videon är för privat bruk mellan mig och min man. Snapar kommer att tas under tiden så min man får se vad som händer. Vill man ha en huva eller liknande på sig går det bra. Kommer vilja träffa personerna för en ”kemiträff” innan trekanten blir av. Föredrar om det är två killar som känner varandra sedan innan och har gjort detta förr.

Regler tas via mejl. Kommer inte att stressa med trekanten utan hitta två killar som faller mig i smak. Räknar med att trekanten blir av om 2-3 veckor.

Klicka här för att bli medlem gratis och svara på annonsen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *