Kåt kvinna vill ha riktigt skönt sex

Kåt kvinna milfJag börjar läka från en depression och vill ta steget att ha riktigt skönt sex. Värdesätter mer hur du kan behandla mig än dina skills och specialiteter. Kondom är ett krav. Jag älskar att hångla och att få vara passionerad och gå in helt i känslan. Vill helst göra detta ikväll hos mig.

Om du svarar så vill jag att du berättar vad du vill ha ut av vår träff. Jag tar sex på allvar och vill göra det med en fin och respektfull person.
Ömsesidig njutning och samtycke alltid.

Fler bilder kan vi byta via kik.

INGET analt och vill inte ha någon som pumpar och drar. Hatar porrfilms-sex. Sjukt osexigt. Jag har sambo så vill inte visa helbild direkt och dessutom har jag svårt att kunna ses på dina villkor. Vi hörs

Klicka här för att bli medlem gratis och svara på annonsen!

En kommentar

 1. Hej,

  Vad skönt att du börjar hitta tillbaka från din depression. Sjukt glad för din skull!

  Jag heter Tobias och läste din annons.
  Jag såg den först nu, men har varit borta på jobb.

  Om du skulle känna att jag är en sån där hyvens kille som du vill bjuda in, då är och gäller allt på dina villkor och hur du vill ha det.
  Klart att med rätt person och vid rätt tillfällen så är snabbt och hårt kul. Men långsamt som drar ut på det i flera timmar är så oerhört sexigt.
  Att låta klimax byggas upp, tvingas till att hålla igen för att inte komma, hångel, smekningar, oralt, mer smekningar, kanske isbitar, penetrera men slutar efter en stund för att hålla om och fortsätta smekningar och oralt.

  Det jag helt enkelt vill få ut av en eventuell träff med dig är dels din njutning. Jag njuter av att min partner njuter.
  Och dels om zef känns bra så kanske vi håller kontakten så att du alltid kan höra av dig om du känner dig trygg och jag har din tillit.

  Oavsett så är jag glad över att du börjar må bättre.

  Ha en fortsatt trevlig eftermiddag!

  /Tobbe

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *