Snygga killar för trekant/gruppsex (gärna yngre)

vill ha kåta Snygga killar för trekantSom rubriken säger, söker snygga killar för trekant/gruppsex. Och endast killar! Är inte intresserad av att vara med eller ha andra tjejer involverade.

Trekant/gruppsex med allt vad det innebär helt enkelt. Är sjukt sugen på att uppleva en DP igen då det var väldigt många år sedan nu. En fördel är om ni är vänner redan innan eller är några som är vana vid sådana här träffar. Blir ju alltid enklare 😉 Helst vill jag ha en trekant/gruppsex med killar som är yngre än mig men det funkar med en blandning också. Träffen sker antingen hos mig eller hos nån av er så länge ni bor någonstans i Norra Kalmar län eller nedre delen av Östergötland. Funkar även med den del av Jönköpings län gränsar mot Norra Kalmar län och nedre Östergötland 🙂

Men jag har ju några krav såklart för det måste finnas en attraktion:
– Du/ni är mellan 18-45
– Du/ni har en kroppstyp som är antingen slank, medel, atletisk eller vältränad.
– Du/ni har en bra kukstorlek. Jag föredrar omkrets framför längd men bör ändå vara något över medel i längd som minst. Gillar XL/XXL I storlek så klart. Här snackar vi väl minst 18+ i alla fall
– Du/ni har kik och kan skicka ansiktsbild och kroppsbild omgående.
– Du/ni har en någorlunda ifylld profil, annars kommer jag inte finna mycket intresse tyvärr
– Du/ni kan vara spontana och ses snarast utan krångel. Hos mig eller er förutsatt att ni inte bor för långt bort
– Du/ni har europeisk etnicitet
– Du/ni är dominanta

Ser fram emot era meddelanden! Men skriv mer än ett Hej för att fånga mitt intresse. Och snälla jag undanbeder vänligt men bestämt massa desperata meddelanden eller meddelanden där ni själva avgör er vara exakt vad jag söker. Det är ju bara jag som kan avgöra om du är min typ i slutändan 😉

Puss och smek 😉

Klicka här för att bli medlem gratis och svara på annonsen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *