Undergiven kvinna söker

Undergiven kvinna söker sexUndergiven kvinna söker äldre dominant snuskigt verbal man i vardag samt sex. Tycker den psykiska biten är minst lika viktigt med maktförskjutning samt uppvaktning / belöning blandat med tillrättavisning samt straff. Älskar sex, leksaker o gärna lite kinky.

Du är som jag fräsch och rökfri. Återkommande träffar så inget hafsigt engångsöknings.

Hör av dig – och inte med ett gäng ord i stil med ”gillar de jag läser – vart bor du?” Eller ”knulla ikväll?”

Vi kvinnor får så väldigt många svar och tar inte vad för det är denna relation jag söker (kunna funka som vänner eller så med – respekt o trivas på det viset så ej – tack och hej) . Vanliga hårda vulgära knull finns så det räcker med om jag vill ha det (och med detta inte sagt att det inte uppskattas i sex) tillit är a och o samt humor.

Jag vet vad jag vill och är inte undergiven i min vardag med mitt liv – men kommer vara i vår sexuella relation m de situationerna. Hör av dig

Klicka här för att bli medlem gratis och svara på annonsen!

En kommentar

  1. Det blev nästan svårt. Gillar dina bröstvårtor.och tror att du har en underbar rumpa. Som du kanske vet är livet underbart när underlivet är bart. Jag är äldre mycket verbal o fantasifull . Är en duktig brainfucker 190 cm lång ordentlig man , bruna ögon ock bestämd blick . Gillar leken med tillrättavisning o straff med belöning. Sexlesaker mmmm ock kinky. Låter mycket häftigt o ansträngande .är i grunden en verbal glad lekfull man med humor som älskar syndiga saker. Nyp i vårtan puss på rumpan serfram emot ett irl möte. Mellansverige

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *