Upptagen porrig kvinna söker roligt sex

porrig kvinna naken ligger i sängenHar pojkvän! Som är med på detta! : (han kan även vara med om du vill) han gillar att se mig njuta!

Är du kille mellan 33-38 år, gärna muskulös med tatueringar, som är dominant i sängen och gillar hårdare tag. Men även tillåta mig dominera och binda dig. Plåga dig psykologiskt och göra dig nervös? Samtidigt som du kan ge mig rejäla tag utan att vara rädd! Du ska vara från Värmland. Och ha överseende att jag har barn så träffar sker barn fri tid så är det klappat och klart. Du sover inte över utan åker hem efteråt. Inte heller sover jag/vi kvar.

Jag är kräsen av mig, förstå att bjuda ut på dejt eller skaffa känslor för mig går helt bort då vi är lojala varandra.

Jag: Får höra att jag är otroligt porrig, vacker, svensk, stora bröst och några tatueringar som jag bygger på. Alltid ren. Smal och solbränd. Svart långt hår ner till rumpan som man gärna får dra i. Innehar mycket sexleksaker och olika outfits. Suger gärna länge och djupt, inga problem att ta den analt. Lite crazy men med självförtroende. Har också en empatisk sida men den kommer ej ta plats i sovrummet.

Jag gillar att prova nya sidor och är bekväm med att även köra analt på killen. Självsäker och kan låta högt.

Kommer ej läsa eller svara om du ej uppfyller ålder utseende och sexuella kriterier.

Klicka här för att bli medlem gratis och svara på annonsen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *