Vill ha stor kuk ikväll

kåt naken kvinna vill ha stor kukEftersom jag inte har testat det förut- är jag endast ute efter stor kuk eller extra stor. Jag attraheras av snygga män som är fräscha, långa, starka, vältränade och vet hur man tar hand om en kvinna.

Jag vill ha en gentleman som vet hur man behandlar en kvinna utanför och i sängen. I sängen söker jag någon som är ödmjuk, dominant, romantisk men kan också kombinera det med lite hårda tag. Då mår jag som bäst. Eftersom jag inte testat stor förut vill ja ha någon gentleman som är försiktig första gångerna och tar hand om mig. Därför vill jag inte bara ha snusk, utan gärna romantik innan vi hoppar in i sängen. Jag vill nästa känna mig som din fru när du tar mig. MYCKET PASSION!!!

Klicka här för att bli medlem gratis och svara på annonsen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *