Yngre älskare sökes ;)

Yngre älskare sökes för härlig sexJag söker en yngre älskare, vettig och väluppfostrad, stabil älskare mellan 30-35 för snabba och helst återkommande träffar. Därför behöver du vara fast boende i Göteborg, utan undantag. Du ska vara ren och fräsch och veta hur man beter sig! Du ska inte använda tobak av något slag. Du ska också ha en XL eller större. 😉

Jag är en selektiv person och vill känna mig trygg med den jag inleder en sexuell relation med därför träffar jag inte vem som helst hur som helst, så vi ska givetvis bekanta oss med varandra och känna av kemin mm. innan vi eventuellt bestämmer oss för att gå vidare. Det är inga snabba anonyma engångsträffar på hotell jag söker här som vissa verkar tro, det finns andra sidor för sånt….

Let´s Play!

Klicka här för att bli medlem gratis och svara på annonsen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *